סלט ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט ברוקולי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 243 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך בייקון, בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, סלט ברוקולי תוצרת בית-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, ו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את הברוקולי לפרחים. Blanch במים מלוחים רותחים עד בקושי מכרז, על 20 שניות. תחשמל אותם בקערת קרח.
לשלב את כל שאר החומרים, ערבוב היטב. מקפלים בברוקולי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.