סלט ברוקולי עם רוטב כתום חמוציות לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש דבש, בצל ירוק, כרוב, מלח כשר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט ברוקולי עם רוטב לימון, סלט אוכמניות ברוקולי, ו סלט ברוקולי עם רוטב קארי אננס.
הוראות
1
* אם משתמשים גבעולי ברוקולי טריים, לחתוך אותם מן הכתרים ברוקולי. מקלפים את השכבה החיצונית הקשוחה עם מקלף ירקות. או להשתמש בלהב פומפיה של מעבד מזון או חורים גדולים של פומפיה תיבת לגרר את גבעולי ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולף
ועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה
1
שים את היין הבלסמי והאדום vinegars, מנופח חמוציות מיובשות, חרדל, דבש, שום, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, ומלח לתוך בלנדר או מעבד מזון מיני ודופק עד puréed חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לאט להוסיף את השמן, תוך פועם או מיזוג, כדי ליצור תחליב טוב. לאחר מכן מוסיפים את המיונז ואת הדופק עד מעורבב.