סלט ברוקולי קל
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? סלט ברוקולי קל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 224 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, חומץ אורז, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 100%, המנה הזו אדירה. נסו סלט ברוקולי ביתי-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, סלט ברוקולי קל, ו סלט ברוקולי טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך תחתיות של גבעולי ברוקולי וחתך ראשי ברוקולי; חותכים את ראשי הברוקולי לרבעים. קולפים גבעולי ברוקולי וחותכים לרבעים לרוחב.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים ברוקולי עד שהוא רך כשחותכים אותו בסכין קילוף אך עדיין מעט יציב, 5 עד 6 דקות.
מעבירים ברוקולי לקערה גדולה מלאה במים קרים ומצננים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים היטב. מסדרים ברוקולי במסננת כשהפרחים פונים כלפי מטה לכיוון חורי המסננת ומאפשרים לברוקולי לטפטף למשך 30 דקות לפחות.
מקציפים יחד שום, מיץ לימון, חומץ אורז, חרדל דיז ' ון, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל שחור יחד בקערת הגשה גדולה. מטפטפים לאט בשמן זית תוך כדי הקצפה מהירה עד שהרוטב סמיך וקרמי. התאימו מלח, פלפל שחור ופתיתי פלפל אדום כתוש לפי הטעם.
זורקים ברוקולי עם הרוטב; תנו לעמוד 5 עד 10 דקות למרינדה, ואז זרקו שוב. ניתן לקרר עד שעה אם רוצים להגיש את הסלט קר.