קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

סלט ברוקולי קל

סלט ברוקולי קל
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? סלט ברוקולי קל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 224 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, חומץ אורז, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 100%, המנה הזו אדירה. נסו סלט ברוקולי ביתי-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, סלט ברוקולי קל, ו סלט ברוקולי טבעוני קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך תחתיות של גבעולי ברוקולי וחתך ראשי ברוקולי; חותכים את ראשי הברוקולי לרבעים. קולפים גבעולי ברוקולי וחותכים לרבעים לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים ברוקולי עד שהוא רך כשחותכים אותו בסכין קילוף אך עדיין מעט יציב, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מעבירים ברוקולי לקערה גדולה מלאה במים קרים ומצננים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסננים היטב. מסדרים ברוקולי במסננת כשהפרחים פונים כלפי מטה לכיוון חורי המסננת ומאפשרים לברוקולי לטפטף למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מקציפים יחד שום, מיץ לימון, חומץ אורז, חרדל דיז ' ון, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל שחור יחד בקערת הגשה גדולה. מטפטפים לאט בשמן זית תוך כדי הקצפה מהירה עד שהרוטב סמיך וקרמי. התאימו מלח, פלפל שחור ופתיתי פלפל אדום כתוש לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
זורקים ברוקולי עם הרוטב; תנו לעמוד 5 עד 10 דקות למרינדה, ואז זרקו שוב. ניתן לקרר עד שעה אם רוצים להגיש את הסלט קר.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®