סלט בשר חזיר באי
סלט בשר חזיר האי Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1271 קלוריות, 129 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת צ'ילי, שמן זית, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי), פילה חזיר אי, ו בשר חזיר פילה עם סלט מלון.
הוראות
מערבבים יחד מלח, פלפל, כמון, אבקת צ ' ילי, וקינמון, ואז מעילים חזיר עם ספייס לשפשף.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן, אז חזיר חום, מפנה, על 4 דקות בסך הכל. תשאיר את החזיר במחבת.
מערבבים יחד סוכר חום, שום, טבסקו וטפיחה על גבי כל פילה. צלוי באמצע התנור עד מדחום מוכנס באלכסון במרכז כל tenderloin רושמים 60°, על 20 דקות.
בואו בשר חזיר לעמוד במחבת בטמפרטורת החדר 10 דקות. (הטמפרטורה תעלה לכ-155F בעמידה.)
לטאטא יחד מיצים, חרדל, אבקת קארי, מלח ופלפל, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם, לטאטא עד emulsified.
חותכים את הקליפה, כולל הדגש הלבן, מתפוזים עם סכין חדה, ואז חותכים תפוזים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לזרוק תרד, כרוב, פלפל, וצימוקים בקערה גדולה עם כ 1/4 כוס ויניגרט. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים חזיר בזווית 45 מעלות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. קו מגש גדול עם סלט לבוש ולסדר חזיר פרוס, תפוזים, אבוקדו בשורות על גבי.
טפטף קצת ויניגרט על אבוקדו ותפוזים.
יוצקים כל מיצים ממחבת על חזיר.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
גוונים אדומים וסגולים עמוקים. אופי פירות מורכב עם הערות של תות, דובדבן, שזיף, משלימים הערות צמחים ופרחים טריים. החיך יש ערך משיי עם חומציות תוססת, טאנינים מובנים גדולים, וגימור ארוך.