סלט גזר ים תיכוני
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? סלט גזר ים תיכוני יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, האריסה, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המבורגרים צמחוניים ים תיכוניים עם רוטב מנטה-יוגורט וסלט גזר, גזר Sambharo / איך להכין סלט גזר חם Gujarati, ו גזר sambharo, איך להכין סלט גזר gujarati (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גזר, שיני שום, וכ 1/2 כוס מים במחבת בינונית על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד גזר הם רק רך כאשר פירסינג, 4 עד 5 דקות.
בינתיים, במידה זכוכית, לערבב שמן זית, חומץ, קימל, האריסה. מחית את שיני השום המבושלות במזלג וקצף לתוך ההלבשה.
יוצקים על גזר חם ומערבבים בעדינות למעיל.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
תערובת גזר תל על צלחות להקיף עם זיתים קלמטה גבינת פטה.
זיווג יין: סירה מפולפלת, עם פירות כהים מוצקים, עשבי תיבול, וטעמי זית. הטוב ביותר זיווג שלנו: Stolpman 2003 (Santa Ynez Valley, CA; $25), Syncline Milbrandt Vineyard 2004 (Columbia Valley, WA; $22), ו-Qup 2004 (Central Coast, CA; $16).
גשרי טעם: מרירות ביין יכולה לאזן מתיקות בגזר, או, כפי שהשף בריווה מנסח את זה, " מרירות יכולה לגרום לדברים להיות טעם של מבוגרים."הטעמים זית אתה יכול למצוא סירה לעשות את זה עבור צלחת זו; הערות צמחים לשמור צעד עם קימל. טעמי פירות עמוקים ומרוכזים ביין מרככים את האריסה המתובלת.