סלט גספצ'ו הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו עם 12 מנות. למנה זו יש 47 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זה מושלם לקיץ . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מיץ מלימון, פלפלים, שמן זית ובצל ירוק. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גספאצ'ו עם קרם אבוקדו , גספצ'ו עגבניות שמנמנות , וגספאצ'ו נהדר .
הוראות
1
בקערה של 1-1/2 ליטר, שכבו שליש עד מחצית מהעגבניות, המלפפונים, הפלפלים הירוקים, הבצל, הזיתים, המלח והפלפל. חזור על שכבות עוד פעמיים או שלוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק