סלט דלעת חם עם פולנטה זרעי דלעת מסוכרים
סלט דלעת חם עם פולנתאן זרעי דלעת מסוכרים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם ארוגולה, מלח, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט לני עם זרעי דלעת מסוכרים, עוגת דלעת Gingersnap עם זרעי דלעת מסוכרים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קמח תירס, מים, ו 2 1/4 כפיות מלח לרתיחה בסיר כבד 4 ליטר, ערבוב כל הזמן. להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה הוא שמנת ורכה, כ 50 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים ב 11/2 כפות חמאה וקריר מעט.
כף פולנטה על מרכז של גיליון אפייה גדול חמאה קלות, ואז להפיץ באופן שווה לתוך מלבן 10 על 7 אינץ '(בערך 1/2 אינץ'). מכסים בניילון נצמד, ואז לתקוע כמה חורים בניילון נצמד עם סכין חדה קטנה וצינה 2 שעות.
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר כבד על אש מתונה. מערבבים בסוכר, כמון, קינמון, פפריקה, קאיין, ו 1/4 מלח כפית, ואז לבשל, בלי לערבב, עד קרמל.
מוסיפים זרעי דלעת ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהזרעים נפוחים וזהובים.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. כאשר הזרעים התקשו, לשבור את כל גושים עם האצבעות.
לטאטא יחד מיץ רימון, חומץ, ושאלות ולתת לעמוד 5 דקות.
לטאטא 3 כפות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
חותכים רבע דלעת לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק עם 1 כף שמן ומלח ופלפל לטעום במחבת אפייה רדודה ולסדר פרוסות בשכבה 1. צלי באמצע התנור עד רק במכרז, כ -20 דקות.
הסר מהתנור, ואז לכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
חתוך פולנטה למלבן 9 על 6 אינץ'.
חותכים פולנטה לתוך 6 (3 אינץ') ריבועים, ולאחר מכן חצי כל ריבוע באלכסון.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל פולנטה ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב, על 8 דקות (במידת הצורך, להשתמש הנותרים שמן כף עבור אצווה שנייה).
להעביר כמו מבושל לצלחת ולשמור חם, מכוסה.
לגלח 12 רצועות מגבינה עם מקלף ירקות.
לטאטא ויניגרט, ואז לזרוק ארוגולה בקערה גדולה עם מספיק ויניגרט כדי מעיל קל.
מניחים כמה חתיכות של דלעת ו 1 חתיכת פולנטה על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם ארוגולה, יותר דלעת, ואת שאר פולנטה.
מפזרים זרעי דלעת מסוכרים העליון עם שבבי פרמזן, ואז טפטוף עם ויניגרט הנותרים.
* פולנטה, התפשט על תבנית אפייה ועדיין לא מטוגן, יכול להיות מקורר עד 1 יום. * זרעי דלעת מסוכרים ניתן להכין 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * כדי מיץ רימון, בחוזקה לגלגל אותו על משטח עבודה עד שהוא מרגיש רך יותר, ואז לחתוך חור קטן בעור ולסחוט.