קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלט האביב עם רוטב גרגיר הנחלים

סלט האביב עם רוטב גרגיר הנחלים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, סלט האביב עם רוטב גרגר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 1073 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, גבינת פקורינו, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט גרגיר הנחלים עם רוטב ליים, סלט גרגיר הנחלים עם רוטב מנדרינה טקילה, ו גרגיר הנחלים וסלט מנגו עם רוטב ג'ינג'ר.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10-15 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ניקוז וחצי כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד; להפריש. בלאנש את הפולים הרחבים הפגועים ואת האספרגוס במים מלוחים רותחים במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מסננים בתוך מסננת וקריר תחת מים קרים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לנקז שוב, דגים את האספרגוס, ואז לקלף את העור החיצוני הקשה מן השעועית לעשות חתך בחלק העליון ולפוצץ את השעועית החוצה. בלאנש את האפונה הפגועה במחבת נפרדת במשך 1 דקה. לזרוק את האספרגוס, שעועית, אפונה, תפוחי אדמה פרושוטו יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
עבור ההלבשה, לשים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון בליץ עד ממש חלק וירוק בהיר. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, לזרוק את עלי הסלט עם כפית או שתיים של רוטב ולסדר על צלחות. ערימת תערובת הירקות על גבי, העונה, ואז לטפטף על ההלבשה הנותרים לפזר עם פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.