סלט הבטטה של ג'ינה
סלט הבטטה של ג'ינה עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 86 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו ושלם 30 מכיל 236 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, כמון טחון, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק תפוחי אדמה גבינה מלא עם סלט תרד של ג'ינה , סלט אורזו של ג'ינה וסלט שעועית ירוקה של ג'ינה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוסיפים את הבטטות לסיר גדול של מי מלח קרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ-15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומצננים במסננת.
לאחר שתפוחי האדמה מתקררים, מעבירים לקערת הגשה גדולה ומוסיפים את הבצל, הפלפל האדום והבצל הירוק.
בקערה נפרדת מוסיפים את המיונז, מיץ התפוזים, הפפריקה המעושנת, הכמון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מקציפים לאיחוד, יוצקים על תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
מגישים מיד או מקררים למשך שעה כדי שהטעמים יתמזגו.