קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

סלט הבטטה של ג'ינה

סלט הבטטה של ג'ינה
סלט הבטטה של ג'ינה עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 86 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו ושלם 30 מכיל 236 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, כמון טחון, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק תפוחי אדמה גבינה מלא עם סלט תרד של ג'ינה , סלט אורזו של ג'ינה וסלט שעועית ירוקה של ג'ינה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הבטטות לסיר גדול של מי מלח קרים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים את תפוחי האדמה ומצננים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
לאחר שתפוחי האדמה מתקררים, מעבירים לקערת הגשה גדולה ומוסיפים את הבצל, הפלפל האדום והבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בקערה נפרדת מוסיפים את המיונז, מיץ התפוזים, הפפריקה המעושנת, הכמון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים לאיחוד, יוצקים על תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מגישים מיד או מקררים למשך שעה כדי שהטעמים יתמזגו.