סלט הדר-סלמון
סלט הדר-סלמון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 342 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן זית, אשכולית ורודה, פילה סלמון עור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. נסו סלמון הדר עם סלט גרגיר הנחלים, סלמון דבש מעל סלט הדר, ו לב בריא הדרים-סלט סלמון אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר 1/2 כפית קליפת תפוז (ראה שלב 1 להלן); הגדר בצד רינד מגורד.
לקלף תפוזים ואשכוליות כמתואר בשלב 2 להלן.
חותכים את קטעי הדר מעל קערה, הזמנת מיץ (ראה שלב 3 להלן). הניחו בצד את קטעי ההדר. לסחוט ממברנות מעל קערה כדי לחלץ מיץ נוסף. להיפטר ממברנות.
שלב 6 כפות מיץ הדר, קליפה מגוררת, שמן זית, הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף. כיסוי הלבשה, וצינה. שמור הנותרים מיץ הדר לשימוש נוסף.
לשפשף ג ' מייקני jerk תיבול על סלמון.
מניחים סלמון על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול. לצלות 14 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. פלייק סלמון לחתיכות בגודל ביס; כיסוי וצינה לפחות 30 דקות.
מערבבים פירות הדר, תרד ובצל בקערה גדולה.
לטפטף רוטב על סלט, ולזרוק בעדינות למעיל.
מחלקים סלט באופן שווה בין חמש צלחות; העליון כל סלט באופן שווה עם סלמון, ומפזרים זרעי חמניות.