סלט הליבוט גריל Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 398 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, שעועית, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טוסט Halibut Niçoise עם ירקות בשוק, טוסט Halibut Niçoise עם ירקות בשוק, ו סלט ניסואז עם טונה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין ויניגרט: לקלף את השום ולרסק עם הצד של סכין שפים. באמצעות מזלג, מחית את השום עם 1/4 כפית מלח בקערה קטנה כדי ליצור משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
להקציף ב 5 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים 6 כפות מיץ תפוזים, חומץ וחרדל; להקציף עד מעורבב היטב. טעם ו לטאטא עד 4 כפות יותר מיץ כדי לרכך את הטעם; העונה עם יותר מלח,אם תרצה. להפריש בחדר temperature.To הכן סלט: להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר גדול מצויד סל ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד למכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
הסר ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך ולמקם בקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
טפטוף עם 1/3 כוס ויניגרט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
7
מוסיפים שעועית לסל הספינה; מבשלים עד ירוק בהיר ורגיש, 4 עד 6 דקות. לשטוף במסננת עם מים קרים עד קריר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
לנקז היטב.
9
מניחים בקערה בינונית וזורקים עם 2 כפות ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
10
מערבבים מיץ לימון, 2 כפות שמן ו 1/4 כפית מלח בשקית ניילון איטום חסון; לנער עד המלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכר אדום גס
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
11
מוסיפים דגים ומרינדה עד 20 דקות בזמן שאתה מוכן הגריל.מחממים גריל בינוני גבוה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. (עבור גריל פחם, לחכות עד שהלהבות שוככות ורק גחלים וכמה אפר remainflames יגרום השמן על הדגים לשרוף.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
12
מסננים את הדגים מתייבשים עם מגבות נייר. העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. שמן מתלה הגריל (ראה קצה). גריל הדג, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור הליבוט; 3 עד 4 דקות לכל צד לבס.סדר עלי חסה על מגש גדול. מסדרים את הדג (שלם או מתפורר לחתיכות גדולות), תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ועגבניות על גבי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.