קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

סלט הליבוט בגריל Niçoise

סלט הליבוט בגריל Niçoise
סלט הליבוט גריל Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 398 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, שעועית, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טוסט Halibut Niçoise עם ירקות בשוק, טוסט Halibut Niçoise עם ירקות בשוק, ו סלט ניסואז עם טונה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין ויניגרט: לקלף את השום ולרסק עם הצד של סכין שפים. באמצעות מזלג, מחית את השום עם 1/4 כפית מלח בקערה קטנה כדי ליצור משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
להקציף ב 5 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים 6 כפות מיץ תפוזים, חומץ וחרדל; להקציף עד מעורבב היטב. טעם ו לטאטא עד 4 כפות יותר מיץ כדי לרכך את הטעם; העונה עם יותר מלח,אם תרצה. להפריש בחדר temperature.To הכן סלט: להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר גדול מצויד סל ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד למכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
הסר ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך ולמקם בקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
טפטוף עם 1/3 כוס ויניגרט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
7
מוסיפים שעועית לסל הספינה; מבשלים עד ירוק בהיר ורגיש, 4 עד 6 דקות. לשטוף במסננת עם מים קרים עד קריר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
לנקז היטב.
9
מניחים בקערה בינונית וזורקים עם 2 כפות ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
10
מערבבים מיץ לימון, 2 כפות שמן ו 1/4 כפית מלח בשקית ניילון איטום חסון; לנער עד המלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
11
מוסיפים דגים ומרינדה עד 20 דקות בזמן שאתה מוכן הגריל.מחממים גריל בינוני גבוה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. (עבור גריל פחם, לחכות עד שהלהבות שוככות ורק גחלים וכמה אפר remainflames יגרום השמן על הדגים לשרוף.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מסננים את הדגים מתייבשים עם מגבות נייר. העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. שמן מתלה הגריל (ראה קצה). גריל הדג, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור הליבוט; 3 עד 4 דקות לכל צד לבס.סדר עלי חסה על מגש גדול. מסדרים את הדג (שלם או מתפורר לחתיכות גדולות), תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ועגבניות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הליבוטהליבוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
טפטוף עם ויניגרט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
14
מקשטים עם ביצים, זיתים, פטרוזיליה ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's

מרכיבים

1ראש גדולחסה בוסטוןחסה בוסטון12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק1ציפורן בינוניתכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות ענביםעגבניות ענבים567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז0חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון גס, בתוספת יותר לפי הטעםפלפל טחון גס, בתוספת יותר לפי הטעם3ביצים קשות (ראה קצה), קלופים וחותכים טריזיםביצים קשות (ראה קצה), קלופים וחותכים טריזים1nullמיץ לימוןמיץ לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתוך מגולען שחור ניסואז או זיתים קלמטהחתוך מגולען שחור ניסואז או זיתים קלמטה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ תפוזים טרי, ועוד לפי הטעםמיץ תפוזים טרי, ועוד לפי הטעם680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה אדומים (5-6 בינוני), שפשף חצויתפוחי אדמה אדומים (5-6 בינוני), שפשף חצוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבן או חומץ יין אדוםחומץ יין לבן או חומץ יין אדום0חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)1חתיכות טופי הית' ברמלח, מחולקמלח, מחולק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסיפי הליבוט או בס פסים (ראה הערה)פסיפי הליבוט או בס פסים (ראה הערה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.