סלט הליבוט גריל Niçoise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 398 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, שעועית, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טוסט Halibut Niçoise עם ירקות בשוק, טוסט Halibut Niçoise עם ירקות בשוק, ו סלט ניסואז עם טונה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין ויניגרט: לקלף את השום ולרסק עם הצד של סכין שפים. באמצעות מזלג, מחית את השום עם 1/4 כפית מלח בקערה קטנה כדי ליצור משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להקציף ב 5 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים 6 כפות מיץ תפוזים, חומץ וחרדל; להקציף עד מעורבב היטב. טעם ו לטאטא עד 4 כפות יותר מיץ כדי לרכך את הטעם; העונה עם יותר מלח,אם תרצה. להפריש בחדר temperature.To הכן סלט: להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר גדול מצויד סל ספינת קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד למכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
הסר ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך ולמקם בקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
טפטוף עם 1/3 כוס ויניגרט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
7
מוסיפים שעועית לסל הספינה; מבשלים עד ירוק בהיר ורגיש, 4 עד 6 דקות. לשטוף במסננת עם מים קרים עד קריר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
לנקז היטב.
9
מניחים בקערה בינונית וזורקים עם 2 כפות ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מערבבים מיץ לימון, 2 כפות שמן ו 1/4 כפית מלח בשקית ניילון איטום חסון; לנער עד המלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
מוסיפים דגים ומרינדה עד 20 דקות בזמן שאתה מוכן הגריל.מחממים גריל בינוני גבוה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. (עבור גריל פחם, לחכות עד שהלהבות שוככות ורק גחלים וכמה אפר remainflames יגרום השמן על הדגים לשרוף.)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
12
מסננים את הדגים מתייבשים עם מגבות נייר. העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. שמן מתלה הגריל (ראה קצה). גריל הדג, מפנה פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור הליבוט; 3 עד 4 דקות לכל צד לבס.סדר עלי חסה על מגש גדול. מסדרים את הדג (שלם או מתפורר לחתיכות גדולות), תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ועגבניות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה
שעועית ירוקה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
הליבוט
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.