קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

סלט העיר אמרלד-סלט פאנזנלה

סלט העיר אמרלד-סלט פאנזנלה
המתכון סלט העיר אמרלד-סלט Panzanella מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 837 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו לחם כפרי, חומץ יין, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט כרוב עיר אמרלד, צ'ארד ואורז, אמרלד סיטי ארטישוק עוגת שמן זית עם קיווי מילוי ציפוי קצפת, ו סלט אמרלד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מברשת את הלחם פרוס עם פסטו וגריל עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץלחם סנדוויץ
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר את הלחם מן הגריל, לחתוך אותו לקוביות 1 אינץ ' ולהוסיף אותו לקערת הגשה. מערבבים בעדינות את העגבניות, הגבינה, ואת הירקות המעורבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגושמתגבינה מגושמת
ירקות מעורביםירקות מעורבים
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
1
מוסיפים את החומץ, החרדל, שאלוט, שום, טימין, מיורן, אורגנו, שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם, למעבד מזון. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
מרז ' ורםמרז ' ורם
חרדלחרדל
אורגנואורגנו
שאלותשאלות
חומץחומץ
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
יוצקים את ויניגרט על הסלט לתת לו להשרות לתוך הלחם במשך 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
לחםלחם