המתכון סלט העיר אמרלד-סלט Panzanella מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 837 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו לחם כפרי, חומץ יין, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט כרוב עיר אמרלד, צ'ארד ואורז, אמרלד סיטי ארטישוק עוגת שמן זית עם קיווי מילוי ציפוי קצפת, ו סלט אמרלד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברשת את הלחם פרוס עם פסטו וגריל עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
לחם סנדוויץ
פסטו
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
הסר את הלחם מן הגריל, לחתוך אותו לקוביות 1 אינץ ' ולהוסיף אותו לקערת הגשה. מערבבים בעדינות את העגבניות, הגבינה, ואת הירקות המעורבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מגושמת
ירקות מעורבים
עגבנייה
לחם
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
1
מוסיפים את החומץ, החרדל, שאלוט, שום, טימין, מיורן, אורגנו, שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם, למעבד מזון. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
מרז ' ורם
חרדל
אורגנו
שאלות
חומץ
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
יוצקים את ויניגרט על הסלט לתת לו להשרות לתוך הלחם במשך 20 דקות לפני ההגשה.