סלט חיטה סדוק עם זיתים ירוקים וצימוקים זהובים הוא טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מיץ של תפוזים, פטרוזיליה, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם בצל פנינה, זיתים ירוקים, צימוקים מוזהבים ולימון משומר, סלט פירות יער עם גבינת עיזים וצימוקים זהובים, ו זיתים ירוקים סדוקים עם שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את גרגרי החיטה, קומץ מלח, ומספיק מים כדי לכסות אותם ב 2 אינץ ' בסיר 2 ליטר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד גרגרי החיטה רכים אבל לא רגשני, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז ולהניח בצד. בינתיים, מניחים את הבורגור בקערה גדולה ומכסים עם 1 1/2 כוסות מים חמים מהביל.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תן לו לשבת על 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד המים נספגים הבורגור הוא רך. (אני תמיד לטעום אותו; הבורגול לא צריך להיות כל מחנק או קצוות קשים.)
מרכיבים שתצטרך
בורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים את גרגרי החיטה המבושלים לבולגור.
מרכיבים שתצטרך
דגנים מבושלים
בורגול
5
לטאטא יחד את שידות הדרים, מיצים, שמן זית, מלח כשר ופלפל אדום מרוסק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הרוטב לדגנים וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, המנטה, הכוסברה, הזיתים, הצימוקים והסלרי, ומרית הגומי כדי לשלב מספיק כדי להרטיב את כל המרכיבים. טעם שוב עבור תבלינים, הוספת מלח נוסף, מיץ הדר, או שמן זית לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
אני תמיד קוצץ צימוקים זהובים. אני אוהב את הטעם, אבל זה שיגעונות שלי שאני לא אוהב לנגוס בכל צימוק. בכל האמצעים להשאיר אותם שלם אם אתה רוצה. אם אתה לא אוהב כוסברה, עזוב את זה או תחליף בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
מסנט סיטי בישול על ידי סוזן ספייסר ופולה Disbrowe. Copyright (c) 2007 by Susan Spicer and Paula Disbrowe. פורסם על ידי קנופף.סוזן ספייסר נולדה בקי ווסט, פלורידה, והתגוררה בהולנד עד גיל שבע, כאשר משפחתה עברה לניו אורלינס. היא גרה שם מאז, והיא הבעלים של שתי מסעדות, Bayona ו Herbsaint. זה ספר הבישול הראשון שלה.פאולה דיסברו הייתה שפית הבוקרת לשעבר בחוות הארט והינד פיטנס בריו פריו, טקסס. לפני כן, היא עבדה עשר שנים כסופרת מזון ונסיעות. עבודתה הופיעה בניו יורק טיימס, מזון ויין, וסאוור, בין פרסומים מרכזיים אחרים.