סלט חם של צדפות ובייקון
אם יש לך בסביבה 48 דקות כדי לבלות במטבח, סלט חם של צדפות וקותלי חזיר יכול להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך צדפות, שמן זית, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם צדפות, צדפות בקרמל על אספרגוס חם וסלט עגבניות, ו צדפות צרובות מעל בייקון וסלט תרד עם ויניגרט סיידר.
הוראות
לשטוף ולייבש את הצדפות ולשים אותם בקערה.
מערבבים 2 כפות של שמן זית ו 2 כפות של מיץ לימון בקערה עם קצת מלח ופלפל, ואז לשפוך על הצדפות. צאו ל-15 דקות, עד שהצדפות ילבינו.
חותכים כל רצועה של בייקון לשניים על פני לעטוף סביב צדפה. מאובטח עם מקלות קוקטייל.
לטאטא יחד את הנותרים 2 כף מיץ לימון עם חרדל, דבש, מלח ופלפל.
להקציף את הנותרים 6 כפות שמן זית עד ההלבשה הוא עבה, ואז מערבבים את צלפים ופטרוזיליה. מחלקים את האנדיב המתולתל בין 8 צלחות הגשה.
הנח את הצדפות בשכבה אחת מעל מחבת גריל מרופדת. גריל את הצדפות במשך 3-4 דקות בכל צד, עד הבייקון הוא פריך וזהוב. שים שלוש צדפות על כל צלחת וכפית על הרוטב.