סלט חצילים מזרח תיכוני
סלט חצילים מזרח תיכוני הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 185 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חצילים, מעט פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיבובים חצילים מזרח תיכוניים, באבא גאנוג'- טבילה חצילים מזרח תיכונית, ו באבא Gannoujh-חצילים במזרח התיכון.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף ולקצוץ.
מניחים עגבניות בבלנדר; תהליך עד חלקה.
שלב מחית עגבניות, רסק עגבניות, 2 כפות מים, 1/4 כפית מלח, פלפל אדום טחון, ושום בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מחממים שמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים חצילים; מבשלים 30 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פלפל ותערובת עגבניות. לבשל 5 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.