סלט חצילים קלוי (ביינגן בהרטה)
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט חצילים קלוי (ביינגן בהרטה), קארי עגבניות חצילים קלויים (Baingan Bharta), ו Baingan Bharta (חציל קלוי חריף עם עגבניות, כוסברה.
הוראות
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
קו גיליון אפייה עם נייר. הפוך 3 חתכים בכל חציל, מלמעלה עד זנב, מרוחקים באותה מידה סביב החצילים. לשפשף את החצילים עם קצת שמן בוטנים. הושיבו אותם על תבנית האפייה וצלו עד שיתרככו כל הדרך למרכז והעור חום, כ -45 דקות, מסובבים את המחבת ומגלגלים את החצילים באמצע.
לאחר קרירות, עור החצילים. קוצצים את הבשר עד שהוא יחסית חלק אבל לא רגשני.
במחבת גדולה, לחמם את שמן הבוטנים על חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהוא הופך לחום זהוב.
מוסיפים את בשר החצילים, שום, צ ' ילה ועלי כוסברה. לבשל 2 דקות.
הוסף התזה של מים אם זה מתחיל להידבק.
מוסיף את הכורכום, כמון, ו 2 כפיות מלח. מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את היוגורט ומערבבים לשלב. טעם לתיבול, ומקשטים עם עלי כוסברה וקמצוץ כמון טחון.
מגישים חמים או מעט מקורר.