סלט חקלאי
סלט חקלאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פריזה, ביצים, רדיקיו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט חקלאי, סלט חקלאי (Farmersalat), ו סלט שוק חקלאי.
הוראות
מביאים 12 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים ביצים; מרתיחים 5 (מבושל רך) עד 7 (מבושל קשה) דקות או במידה הרצויה של doneness.
הסר מהחום, ולתת ביצים לעמוד במים חמים 1 דקה; לנקז. לקלף תחת מים זורמים קרים.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר.
בעדינות לזרוק יחד בייקון, ארוגולה, הבא 4 מרכיבים, ואת הכמות הרצויה של Vinaigrette פרמזן. מחלקים תערובת בין 8 קערות סלט. למעלה כל אחד עם 2 חצאי ביצה.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם ויניגרט פרמזן הנותרים.