סלט טאקו דגים דרום-מערבי
אם יש לכם פילה אמנון, סלסה, דגים מטגנים פירות ים לטגן לערבבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. מתכונים דומים: סלט טאקו BLT הדרום מערבי, סלט טאקו עוף דרום-מערבי, ו סלט טאקו חסילונים בסגנון דרום-מערב.
הוראות
מערבבים רוטב טרטר וסלסה לרוטב. מקררים עד מוכן לשרת עם סלט.
יוצקים שמן לתוך טיגון עמוק או מחבת כבדה גדולה, מילוי לא יותר מ 1/3 מלא.
חום עד 191° על חום בינוני. מטבל פילה במים; לנער את עודף. מעיל עם פריי
לערבב. דגים מטגנים, כמה חתיכות בכל פעם, 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם לחום באופן שווה.
מפזרים דגים עם מפרץ ישן. לזרוק ירקות סלט, עגבניות ואבוקדו בקערה גדולה. מחלקים בין צלחות הגשה.
מקשטים עם רצועות טורטייה מטוגנות, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.