סלט טלה ותפוחי אדמה יווני
סלט טלה ותפוחי אדמה יווני נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 218 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, פלחי תפוחי אדמה חדשים, מלפפון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט טלה ותפוחי אדמה יווני, סלט טלה יווני, ו המבורגרים כבש עם סלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
טפטוף עם חצי ההלבשה; לזרוק מעיל. מכסים ומקררים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים רגל קלויה פשוטה של כבש ומרכיבים הנותרים לתערובת תפוחי אדמה.
טפטוף עם נשאר ההלבשה, ולזרוק בעדינות למעיל. מכסה סלט וצינה.