קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

סלט יווני עם סלק כבוש "זיתים"

סלט יווני עם סלק כבוש
לכו לחנות ותרימו עלי לב רומיין, פלפל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com עם כף מיוחדת במינה. מתכונים דומים: סלט יווני עם סלק כבוש "זיתים, סלט יווני עם זיתים של אומן יווני, ו סלט סלק כבוש.

הוראות

1
+ כדי להפוך את סלק כבוש שלך "זיתים", להתחיל לפחות יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
+ בסיר קטן או בסיר, מערבבים את החומץ, המים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מיץ תיאורטיקני, זרעי חרדל, ואת גרגירי פלפל. להביא את כבישה liquidto לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה ומבשל, 6 עד 8minutes.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר לפחות 20 דקות אורלונגר.
5
+ בעוד הנוזל מתקרר, חותכים את הסלק לקוביות בגודל זית ומניחים אותם עם השום במיכל נקי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
+ כאשר הנוזל הוא פושר, לשפוך אותו לתוך המיכל שלך, מכסה את הסלק.סגור את המיכל בחוזקה, לתת לו 5 או 6 שייקים טובים, ולתקוע את הסלקבמקרר להתקרר. בתוך 24 עד 48 שעות, הם יהיו מוכנים לאכול ויישארו במקרר במשך שבוע 1.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
7
+ פעם הסלק שלך כבוש, הגיע הזמן לצלות את הפלפלים שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
8
שים אותם בתבנית אפייה ומניח תחת המטגן. סובב את המטאטא גבוה כל 5 דקות בערך כדי לראות אם העור נשרף וחרוך.לאחר מכן, באמצעות מלקחיים, לסובב את הפלפלים כדי שלפוחית ו char הצדדים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומכניסים אותם לשקית נייר. סגור את החלק העליון ולאפשר להם קיטור במשך 15 דקות. כאשר מגניב למגע, להחליק את העור מעל הפלפלים ולהשליך. חותכים את רצועות fl esh אופקי intothin ולאחר מכן קוצצים לשניים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
+ כדי להכין את השומר, לחתוך את הגבעולים ואת החלק התחתון nub מן הנורות ולהסיר את השכבה החיצונית אם חבול.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
11
חותכים את הנורות אנכית לשניים.
12
מניחים את fl בצד של כל חצי על קרש חיתוך לחתוך את intothin שומר, בצורת חצי סהר חניתות. השליכו את הליבה הקשה והניחו את השומר בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
+ קוצצים את עלי הרומיין לחתיכות בגודל ביס ומכניסים אותם לתוך קערה גדולה, משליכים בעדינות עם חומץ יין אדום ושמן זית. לאחר מכן, מניחים thericotta, עגבניות מיובשות, וזרע שומר בקערה אחרת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
+ כדי להרכיב את הסלט, להפיץ את הרומיין על צלחת או מגש הגשה.מכסים בשורות של פלפלים ירוקים, שומר, עגבניות, סלק, מלפפונים, פלפלים תאומים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
15
מפזרים ריקוטה ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
16
+ סודיום לספור: סלק: 64mg לכל סלק; שומר: 45mg לכל כוס 1, 122mg לנורה; ריקוטה דל נתרן: 24mg לכל 1/4 כוס בהתאם למותג; עגבניות מיובשות: 5mg למנה בהתאם למותג; עגבניות שרי: 7mg לכל 1 כוס
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
17
ספר הבישול ללא גבולות דל נתרן של הילדה
18
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. זכויות יוצרים © 2013 By Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright © 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק