סלט יווני עם סלק כבוש "זיתים"
לכו לחנות ותרימו עלי לב רומיין, פלפל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com עם כף מיוחדת במינה. מתכונים דומים: סלט יווני עם סלק כבוש "זיתים, סלט יווני עם זיתים של אומן יווני, ו סלט סלק כבוש.
הוראות
+ כדי להפוך את סלק כבוש שלך "זיתים", להתחיל לפחות יום קדימה.
+ בסיר קטן או בסיר, מערבבים את החומץ, המים והסוכר.
הוסף מיץ תיאורטיקני, זרעי חרדל, ואת גרגירי פלפל. להביא את כבישה liquidto לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה ומבשל, 6 עד 8minutes.
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר לפחות 20 דקות אורלונגר.
+ בעוד הנוזל מתקרר, חותכים את הסלק לקוביות בגודל זית ומניחים אותם עם השום במיכל נקי.
+ כאשר הנוזל הוא פושר, לשפוך אותו לתוך המיכל שלך, מכסה את הסלק.סגור את המיכל בחוזקה, לתת לו 5 או 6 שייקים טובים, ולתקוע את הסלקבמקרר להתקרר. בתוך 24 עד 48 שעות, הם יהיו מוכנים לאכול ויישארו במקרר במשך שבוע 1.
+ פעם הסלק שלך כבוש, הגיע הזמן לצלות את הפלפלים שלך.
שים אותם בתבנית אפייה ומניח תחת המטגן. סובב את המטאטא גבוה כל 5 דקות בערך כדי לראות אם העור נשרף וחרוך.לאחר מכן, באמצעות מלקחיים, לסובב את הפלפלים כדי שלפוחית ו char הצדדים האחרים.
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומכניסים אותם לשקית נייר. סגור את החלק העליון ולאפשר להם קיטור במשך 15 דקות. כאשר מגניב למגע, להחליק את העור מעל הפלפלים ולהשליך. חותכים את רצועות fl esh אופקי intothin ולאחר מכן קוצצים לשניים. תניח בצד.
+ כדי להכין את השומר, לחתוך את הגבעולים ואת החלק התחתון nub מן הנורות ולהסיר את השכבה החיצונית אם חבול.
חותכים את הנורות אנכית לשניים.
מניחים את fl בצד של כל חצי על קרש חיתוך לחתוך את intothin שומר, בצורת חצי סהר חניתות. השליכו את הליבה הקשה והניחו את השומר בצד.
+ קוצצים את עלי הרומיין לחתיכות בגודל ביס ומכניסים אותם לתוך קערה גדולה, משליכים בעדינות עם חומץ יין אדום ושמן זית. לאחר מכן, מניחים thericotta, עגבניות מיובשות, וזרע שומר בקערה אחרת ומערבבים.
+ כדי להרכיב את הסלט, להפיץ את הרומיין על צלחת או מגש הגשה.מכסים בשורות של פלפלים ירוקים, שומר, עגבניות, סלק, מלפפונים, פלפלים תאומים.
מפזרים ריקוטה ופלפל שחור טחון טרי.
+ סודיום לספור: סלק: 64mg לכל סלק; שומר: 45mg לכל כוס 1, 122mg לנורה; ריקוטה דל נתרן: 24mg לכל 1/4 כוס בהתאם למותג; עגבניות מיובשות: 5mg למנה בהתאם למותג; עגבניות שרי: 7mg לכל 1 כוס
ספר הבישול ללא גבולות דל נתרן של הילדה
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt. מספר הבישול הבלתי מוגבל של סודיום גירל: איך לאבד את המלח ולאכול את המאכלים שאתה אוהב על ידי ג ' סיקה גולדמן Foung. זכויות יוצרים © 2013 By Jessica Goldman Foung; cover and interior photography copyright © 2013 by Matt Armendariz. Published by John Wiley & Sons, Inc