סלט ים קלוי וקייל
סלט ים קלוי וקייל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 207 קלוריות. מתכון זה אהוב על 612 אוכלים וטבחים. אם יש לכם טימין, חומץ יין, בטטות תכשיטים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מרהיב של 100%. נסו סלט דלעת וקייל קלוי, סלט כרוב עם סלק קלוי, ו סלט כרוב קלוי בחורף עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). זורקים את הטטות עם 2 כפות שמן זית בקערה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומסדרים בצורה אחידה על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטטות רכות, 20 עד 25 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר במקרר.
בינתיים מחממים את 1 כף שמן הזית הנותרת במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד שהבצל התקרמל לחום זהוב, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את הקייל, מבשלים עד שהוא נבול ורך.
מעבירים את תערובת הקייל לקערה, ומצננים לטמפרטורת החדר במקרר.
לאחר שכל המרכיבים התקררו, שלבו בקערה את הטטות, הקייל, חומץ היין האדום והטימין הטרי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים בעדינות לאיחוד.