סלט ירוק אגס, סלק וגורגונזולה
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? סלט אגס, סלק וגורגונזולה ירוק יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, סלק, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו כרוב חורף + סלק סלט ירקות עם אגס, Gorgonzolan ושומר, גביעי גבינת גורגונזולה עם סלט ירוק אגס ואגוזים, ו סלט סלק ספירלי ותרד עם Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף סלק, עוזב רטוב, לעטוף בנפרד בנייר כסף. מסדרים סלק במחבת צלייה או על תבנית אפייה; אופים 90 דקות או עד למכרז (לתקוע סכין דק להב דרך נייר כדי לבדוק). מגניב בנייר כסף. (כדי לבשל על הכיריים, מניחים סלק בסיר ומכסים במים; מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני עד למכרז. מגניב. זה לוקח פחות זמן מאשר אפייה-45 דקות עד שעה.) סלק קוביות.
לזרוק אגסים עם מיץ לימון בקערה קטנה; כיסוי, ומקרר עד 2 שעות.
מניחים סלק קלוי קצוץ וגבינה ב 2 קערות נפרדות; כיסוי, ומקרר עד 2 שעות.
שלב שמן הבא 5 מרכיבים בקערה, ערבוב עם להקציף.
הסר אגסים, סלק וגבינה מהמקרר 15 דקות לפני ההגשה; להביא לטמפרטורת החדר.
מניחים ירקות בקערה; למעלה עם אגסים, סלק, גבינה, טפטוף עם ויניגרט.