סלט ירקות חורף קלוי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. אם יש לך סקווש בלוט, נורת שומר, ההלבשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חורף. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו חורף קלוי-סלט ירקות מורכב, מרק ירקות חורף קלוי, ו בקלאווה ירקות חורף קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב 1/4 כוס רוטב, רוזמרין, 2 כפיות שמן זית, 1/2 כפית מלח, פלפל אדום טחון, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
מערבבים סקווש בלוט, שומר ובצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוט
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תערובת רוטב, משליכים למעיל.
5
מורחים תערובת ירקות באופן שווה במחבת צלייה מצופה ספריי בישול. צולים ב 450 במשך 45 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.