סלט ירקות ים תיכוני
סלט ירקות ים תיכוני עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם עגבניות, שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט בולגור ירק ים תיכוני, סלט ירקות ים תיכוני בגריל, ו סלט ירקות במרינדה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים חומץ, שמן, אורגנו, סוכר, מלח, חרדל, פלפל שחור ושום. במיכל זכוכית או פלסטיק, מניחים עגבניות ופלפלים.
יוצקים תערובת חומץ על ירקות. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.
מסננים ירקות; מקום על תרד.
מפזרים גבינה; מקשטים עם זיתים.