סלט ירקות קינואה
סלט ירקות קינואה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 353 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, שמן canolan, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . מתכונים דומים: סלט ירקות קינואה, סלט ירקות קינואה, ו קינואה עוף וסלט ירקות.
הוראות
מחממים את שמן הקנולה בסיר מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את השום ובצל 1/4 כוס בשמן החם עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
יוצקים במים, 2 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור ומביאים לרתיחה; מערבבים את הקינואה לתוך התערובת, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות. מבשלים עד קינואה מכרז, על 20 דקות.
מסננים את כל המים שנותרו מן הקינואה עם מסננת רשת ולהעביר לקערת ערבוב גדולה. מקררים עד שקר.
מערבבים את העגבניות, גזר, פלפל, מלפפון, תירס, ובצל אדום 1/4 כוס לתוך קינואה הצונן. מתבלים עם כוסברה, נענע, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
לטפטף את שמן הזית ואת חומץ בלסמי על הסלט; בעדינות לערבב עד מעורב באופן שווה.