סלט כרוב
כרוב חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. אם יש לכם חמאה, אוסקר מאייר רוסטביף, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו Reubens הקטן, Reubens, ו רובן צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תערובת סלט כרוב, 2 כפות. רוטב אלף האיים, חומץ, ופלפל בקערה בינונית.
מערבבים יחד חרדל חום חריף ונותר 3 כפות. רוטב אלף האיים; להפיץ תערובת שווה על צד 1 של פרוסות לחם. למעלה 2 פרוסות לחם באופן שווה עם בשר בקר; למעלה כל אחד עם חצי פרוסות תפוח 1 פרוסת גבינה. מחלקים תערובת סלט כרוב באופן שווה על גבינות. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, רוטב תערובת הצדדים למטה.
מברשת שני הצדדים של כריכים באופן שווה עם חמאה מומסת.
לבשל כריכים במחבת גדולה משומנת קלות nonstick מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד או עד הזהב.