סלט כרוב איטלקי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכי לחנות וקחי שמן קנולה, סוכר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרוב איטלקי ואורז, תבשיל כרוב איטלקי, ו תבשיל כרוב איטלקי.
הוראות
1
להקציף שמן, חומץ, מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל יחד עד emulsified.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.