קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סלט כרוב בסגנון מסעדה I

סלט כרוב בסגנון מסעדה I
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . אם יש לכם חלב חמאה, סוכר, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגיות בסגנון מסעדה, סלסה בסגנון מסעדה, ו סלסה בסגנון מסעדה.

הוראות

1
מערבבים את סלט כרוב ובצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה נפרדת, לשלב את הסוכר, מלח, פלפל, חלב, מיונז, חמאה, חומץ ומיץ לימון; לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלב-חמאהחלב-חמאה
מיונזמיונז
חומץחומץ
פלפלפלפל
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים תערובת על סלט כרוב ובצל; מערבבים היטב ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל

ציוד