סלט כרוב ותפוחים
סלט כרוב ותפוחים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. ראש לחנות לאסוף שקדים פרוסים, מיץ לימון, תאריכים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו סלט תפוחים כרוב, סלט תפוחים כרוב, ו סלט כרוב תפוח-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את מיץ הלימון, שמן הזית ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים את הקייל, זורקים למעיל ומניחים לעמוד 10 דקות.
בזמן שהקייל עומד, חותכים את התמרים לרסיסים דקים ואת התפוח למקלות גפרורים דקים.
מוסיפים את התמרים, התפוחים, השקדים והגבינה לקייל. מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.