סלט כרוב מקסיקני דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל, jicama, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב מקסיקני, סלט כרוב מקסיקני, ו סלט כרוב מקסיקני.
הוראות
1
לטאטא יחד שמן זית הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים כרוב מגורר ומרכיבים שנותרו, וזורקים למעיל. כיסוי תערובת סלט כרוב צונן לפחות 4 שעות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.