זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך שמנת, מיץ לימון, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. נסו פנה דלעת שמנת עם מרווה פריכה ופקאן קלוי, סלט כרוב עם אגוזי פקאן & חריף צ'ילה ההלבשה, ו עוף פריך עם סלט כרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכינים את הרוטב על ידי שילוב של מיונז, שמנת חמוצה, חומץ, דבש, מיץ לימון ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מקציפים יחד כדי לערבב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הכרוב הירוק והאדום, הכרוב, הגזר, התפוחים והבצל. זורקים היטב לציפוי הכל בצורה אחידה ומערבבים. הניחו בצד בזמן שאתם צולים את הפקאנים. מניחים מחבת יבשה גדולה על אש בינונית עד גבוהה ומוסיפים את הפקאנים. משחימים את הפקאנים בכל מקום, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
למריחה על טוסט אם רוצים
כרוב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים מהתבנית, קוצצים גס ואז מפזרים אותם מעל החלק העליון של הקולסלו.