סלט מלון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט מלון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. אם יש לכם תפוזים, מיץ ליים, ג'יקמה חתיכות בגודל matchstick, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלון מוסקט צהוב (סלט מלון), סלט פירות מוחיטו: סלט מלון & ברי עם נענע ליים רוטב, ו מלון טרי קריר (agua De Melon) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף כדי למזג זנגביל טרי, קליפת ליים, כוסברה, מיץ ליים, מיץ תפוזים, ויוגורט.
מוסיפים רוטב חריף לפי הטעם.
לשטוף מלון, לחתוך ברבעים, ולהשליך זרעים.
לחתוך ולזרוק קליפת מלון. דק פרוסה מלון לארגן באותה מידה על צלחות.
יש לשטוף תפוזים; לחתוך ולהשליך את הקליפה ואת הממברנה הלבנה.
חותכים בין המקטעים לבין הממברנה כדי לשחרר פירות. מסדרים מקטעים כתומים באופן שווה עם מלון.
חותכים לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים פרוסות באופן שווה על צלחות. פזר חתיכות jicama על צלחות, רוטב יוגורט כפית על סלטים, ומפזרים פיסטוקים.