סלט מנגו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, מנגו, ג'לטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מנגו גולמי Kachumber / סלט מנגו ובצל ירוק, מנגו קרבו (סלט מנגו מתוק חריף), ו סלט מנגו ובייקון W / מנגו ויניגרט.
הוראות
מסננים מנגו, שומרים מיץ. תניח את המנגו בצד.
מערבבים מיץ מנגו ומים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה.
מוסיפים ג 'לטין, ומערבבים עד מתמוסס ג' לטין; להסיר מהחום, וקריר מעט.
שלב מנגו וגבינת שמנת במיכל של בלנדר חשמלי; תהליך עד חלקה.
מוסיפים לתערובת ג ' לטין, מערבבים היטב. מערבבים במיץ ליים.
יוצקים תערובת לתוך עובש משומן קלות 8 כוס. כיסוי וצינה לילה.