סלט מנה עיקרית בקיץ
סלט מנה עיקרית בקיץ יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 250 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -20 דקות . גשו לסופר וקנו חומץ ביין אדום, סלרי, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט שרימפס למנה עיקרית , מנה עיקרית של סלט קוביות קלאסי , ותבשיל עיקרי של סלט בקר מוקפץ .
הוראות
במחבת על אש בינונית, מקפיצים את שבעת המרכיבים הראשונים בשמן עד שהירקות רכים.
מסירים מהאש; מערבבים חומץ. מצננים 5 דקות. בקערה, זורקים אורז, עוף, סלרי, פלפלים ובצל. מערבבים את תערובת השינקן. מכסים ומצננים לפחות שעתיים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. The Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-37 דולר לבקבוק.
![Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay]()
Sonoma-Cutrer The Cutrer Chardonnay
ניחוחות של תפוח מוזהב, אפרסק לבן ונקטרינה מודגשות עם נוגט, טל דבש וסוכר חום. טעמים של אפרסק, תפוח וקרם ברולה מתמזגים עם רמזים של חמאה, קרמל, קרום פאי חם ותפוח אפוי.