סלט סטייק פהיטה בגריל עם בצל ורוד כבוש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלט סטייק פהיטה בגריל עם בצל ורוד כבוש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וקטוגני יש 511 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, חומץ יין אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 85%. נסו סלט פהיטה סטייק בגריל, פילה בקר עם בצל כבוש וגרגרי פלפל ורודים, ו קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל סגול כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום ומיץ ליים; להפריש 3 כפות. של תערובת למרינדה לאחר הגריל. להלבשה, הוסיפו קורט נדיב של מלח ופלפל לתערובת מיץ הליים שנותרה והקציפו לאט בשמן; מניחים בצד.
מערבבים כמון, מלח ופלפל בכלי קטן. משפשפים סטייקים משני הצדדים בשמן, ומתבלים בתערובת כמון.
מברישים פלפלים בשמן ואז מתבלים במלח ופלפל. בקערה קטנה שלבו בצל עם חומץ וקורט מלח. הניחו הכל בצד.
בנה אש רק בצד אחד של הגריל (כדי לחסוך בפחם). כאשר הגחלים מכוסות באפר לבן, מניחים סטייק ופלפלים על מתלה על אש ישירה, מכסים וצולים עד שסטייקים נצרבים היטב, 3 עד 4 דקות לכל צד לבשר בינוני עד בינוני-נדיר.
מעבירים סטייקים לצלחת ומזלפים מיד תערובת ליים שמורה.
מעבירים פלפלים לקרש חיתוך, וחותכים כל רבע בשליש כדי לקבל 24 חתיכות פלפל.
בואו לשבת 5 דקות או עד 1 שעה. פרוסה דקה סטייק על פני תבואה. לזרוק ירקות עם ההלבשה. מסדרים בשש קערות רדודות. למעלה עם סטייק, פלפלים, בצל כבוש ובובה של שמנת חמוצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. סדרת הכינוי של יאנגרן ן מרלו עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו]()
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
"צעיר ותוסס עכשיו, עם פרץ גדול של חומציות טרייה, אבל עם גושי פרי. מתפוצץ על החיך עם גלים של דובדבנים מתוקים, אוכמניות ושזיפים. טאנינים עבים ומפוארים. זה גיל אבל זה יהיה חבל לפספס את חיוניות הנעורים."- חובב ייןניחוחות עמוקים של שזיפים בשלים וגרגרי בר מובחנים ברמזים של אגוז מוסקט פיקנטי ביין היפה הזה. על החיך, יש שפע של פירות שחורים מתוקים, מרובד בעדינות עם תבלינים מורכבים אלון קלוי. עשיר ועסיסי, היין מסיים עם רושם אלגנטי של טאנינים רכים וטעם לאורך זמן.