קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט סטייק פהיטה בגריל עם בצל ורוד כבוש

סלט סטייק פהיטה בגריל עם בצל ורוד כבוש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלט סטייק פהיטה בגריל עם בצל ורוד כבוש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וקטוגני יש 511 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, חומץ יין אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 85%. נסו סלט פהיטה סטייק בגריל, פילה בקר עם בצל כבוש וגרגרי פלפל ורודים, ו קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל סגול כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שום ומיץ ליים; להפריש 3 כפות. של תערובת למרינדה לאחר הגריל. להלבשה, הוסיפו קורט נדיב של מלח ופלפל לתערובת מיץ הליים שנותרה והקציפו לאט בשמן; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מערבבים כמון, מלח ופלפל בכלי קטן. משפשפים סטייקים משני הצדדים בשמן, ומתבלים בתערובת כמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מברישים פלפלים בשמן ואז מתבלים במלח ופלפל. בקערה קטנה שלבו בצל עם חומץ וקורט מלח. הניחו הכל בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בנה אש רק בצד אחד של הגריל (כדי לחסוך בפחם). כאשר הגחלים מכוסות באפר לבן, מניחים סטייק ופלפלים על מתלה על אש ישירה, מכסים וצולים עד שסטייקים נצרבים היטב, 3 עד 4 דקות לכל צד לבשר בינוני עד בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מעבירים סטייקים לצלחת ומזלפים מיד תערובת ליים שמורה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מעבירים פלפלים לקרש חיתוך, וחותכים כל רבע בשליש כדי לקבל 24 חתיכות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
בואו לשבת 5 דקות או עד 1 שעה. פרוסה דקה סטייק על פני תבואה. לזרוק ירקות עם ההלבשה. מסדרים בשש קערות רדודות. למעלה עם סטייק, פלפלים, בצל כבוש ובובה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ירוקירוק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. סדרת הכינוי של יאנגרן ן מרלו עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
"צעיר ותוסס עכשיו, עם פרץ גדול של חומציות טרייה, אבל עם גושי פרי. מתפוצץ על החיך עם גלים של דובדבנים מתוקים, אוכמניות ושזיפים. טאנינים עבים ומפוארים. זה גיל אבל זה יהיה חבל לפספס את חיוניות הנעורים."- חובב ייןניחוחות עמוקים של שזיפים בשלים וגרגרי בר מובחנים ברמזים של אגוז מוסקט פיקנטי ביין היפה הזה. על החיך, יש שפע של פירות שחורים מתוקים, מרובד בעדינות עם תבלינים מורכבים אלון קלוי. עשיר ועסיסי, היין מסיים עם רושם אלגנטי של טאנינים רכים וטעם לאורך זמן.