סלט סטייק צלע בגריל
סלט סטייק צלע בגריל נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, בצל ירוק, ירקות סלט תערובת האביב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו סלט קפרזה עם סטייק צלע בגריל, סטייק צלע בגריל הויסין עם סלט אטריות, ו סלט סטייק צלע בגריל עם צ'יפס פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את ששת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/3 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף סטייק. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 3 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה להלבשה.
מסננים וזורקים מרינדה מסטייק. גריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 11-12 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
חותכים את התבואה לפרוסות דקות.
בקערת הגשה גדולה שלבו את הירוקים, העגבנייה, הצנוניות, הסלרי, הבצל והבקר.
טפטוף עם מרינדה שמורה; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו עמק רוברט מונדבי נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו]()
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
83% מרלו, 7% מלבק, 5% קברנה פרנק, 5% סירה.מרלו זה משנת 2007 מציג ניחוחות נועזים של אוכמניות בר, פטל אדום מנוקד ברמזים של קסיס ושחור ציילוןתה. גוף בינוני, עם טעם קטיפה באמצע, טעמים חושניים של יין זה נתמכים על ידי תוספות קטנות של מלבק,קברנה פרנק, וסירה התורמים לטאנינים המובנים בעדינות, לחוש פה רחב ולגימור מתמיד.