קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות80
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סלמון מזוגג מייפל עם ויניגרט דבש חם

סלט סלמון מזוגג מייפל עם ויניגרט דבש חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט סלמון מזוגג מייפל עם ויניגרט דבש חם. מנה אחת מכילה 4186 קלוריות, 128 גרם חלבון ו 336 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה כמה מתוק אוכל יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו פורסם במתכונים, על ידי jessican ב -8 ביוני, ויניגרט חרדל חם, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון מזוגג אדר עם סלט חיטה חמה ברי, סלמון מזוגג ליים ודבש עם שעועית שחורה חמה וסלט תירס, ו סלט קציר סתיו עם ויניגרט בייקון מייפל חם.

הוראות

1
שלב את כל החומרים בסיר קטן לטאטא עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
חום על אש נמוכה עד חם. מכסה ירקות ברוטב.אתה בהחלט יכול להוסיף עוד ירקות לסלט שלך, למרות שאני לא מתגלגל ככה. בכל הרצינות, אני חושב שקותלי חזיר וקרוטונים יהיו מושלמים עם הירוקים החמים. אולי אני אתן לזה ניסיון במהלך הילולת הבייקון השבועית שלי.פורסם במתכונים, seafood66 תגובות
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ירוקירוק
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

מרכיבים

454פלפל האבנרופשוט לא הרגשתי שזה הזמן המתאים להיות עמוק בשמן בייקון. אני רוצה להתענג על כל רגע של אותו זמן כאשר הוא מגיעפשוט לא הרגשתי שזה הזמן המתאים להיות עמוק בשמן בייקון. אני רוצה להתענג על כל רגע של אותו זמן כאשר הוא מגיע1גבינת פרמזן מגוררתשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2קרום: פירורי קרקר גרהם1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים2קצת קישואים קצוציםמערבבים שמן, סירופ, אבקת שום, מלח וסוכר חום בתבנית אפייה. הוסף סלמון, מעיל לחלוטין, ולתת marinate במשך 4-6 שעותמערבבים שמן, סירופ, אבקת שום, מלח וסוכר חום בתבנית אפייה. הוסף סלמון, מעיל לחלוטין, ולתת marinate במשך 4-6 שעות2קצת קישואים קצוציםחמאת קשיו שוקולד חלב תוצרת ביתחמאת קשיו שוקולד חלב תוצרת בית2קצת קישואים קצוציםעוגיות שוקולד טופי ממולאות בחמאה חומהעוגיות שוקולד טופי ממולאות בחמאה חומה2קצת קישואים קצוציםבמאמץ שלי לעשות כל ביס של מזון שנכנס לפה שלי טעם מתוק, כיסיתי את הסלמון בסירופ מייפל ותבליניםבמאמץ שלי לעשות כל ביס של מזון שנכנס לפה שלי טעם מתוק, כיסיתי את הסלמון בסירופ מייפל ותבלינים2קצת קישואים קצוציםתחילת בעיטת כושר: שילובי גוף מלאיםתחילת בעיטת כושר: שילובי גוף מלאים1שן שום, פירהשן שום, פירה1קרום: פירורי קרקר גרהםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי2קצת קישואים קצוציםמגישים מעל ירקות באביבמגישים מעל ירקות באביב1גבינת פרמזן מגוררת1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2קצת קישואים קצוציםסלמון מזוגג מייפלסלמון מזוגג מייפל2קצת קישואים קצוציםסלט סלמון מזוגג מייפל עם ויניגרט דבש חםסלט סלמון מזוגג מייפל עם ויניגרט דבש חם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2קצת קישואים קצוציםאבל רוטב על ירקות? לא תודה. זה כנראה נובע מן הסלידה שלי של ירקות בכל מקרה, אבל ללא קשר, קשה לי למצוא אחד שאני נהנהאבל רוטב על ירקות? לא תודה. זה כנראה נובע מן הסלידה שלי של ירקות בכל מקרה, אבל ללא קשר, קשה לי למצוא אחד שאני נהנה2קצת קישואים קצוציםויניגרט חרדל חםויניגרט חרדל חם2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל (השתמשתי חרדל איולי שום של הסוחר ג'ו)חרדל (השתמשתי חרדל איולי שום של הסוחר ג'ו)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קצת קישואים קצוציםאפרסקים מקורמלים + שמנת עם קרמבל קלויאפרסקים מקורמלים + שמנת עם קרמבל קלוי2קצת קישואים קצוציםחמאת פקאן שוקולד מומלחחמאת פקאן שוקולד מומלח2קצת קישואים קצוציםמתוק ומתובל – השילוב האהוב עליי ביותר. למרות שזה בדרך כלל מגיע בצורה של מלח וחומץ צ'יפס עם צד של שוקולד Vosgesמתוק ומתובל – השילוב האהוב עליי ביותר. למרות שזה בדרך כלל מגיע בצורה של מלח וחומץ צ'יפס עם צד של שוקולד Vosges2קצת קישואים קצוציםאני אחסוך ממך את הנאום הרגיל של אני אחסוך ממך את הנאום הרגיל של "האם-אתה-מאמין-פרסמתי-סלט" כי בוא נודה בזה-זה מתיישן2קצת קישואים קצוציםבואו נדבר על דברים טעימים יותר: הסלמוןבואו נדבר על דברים טעימים יותר: הסלמון2קצת קישואים קצוציםאבל גם סלמון עובד.אבל גם סלמון עובד.454פלפל האבנרופילה סלמוןפילה סלמון1אוראו ממולאים כפוליםמלח העונהמלח העונה2קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1-2 כפות שמן זית כתית מעולההרוטב החם היחיד שהיה לי אי פעם הוא רוטב בייקון חם, ואתה מתערב הדולר התחתון שלך שאני הולך לשחזר שיום אחדהרוטב החם היחיד שהיה לי אי פעם הוא רוטב בייקון חם, ואתה מתערב הדולר התחתון שלך שאני הולך לשחזר שיום אחד201066על ידי ג'סיקה ב -8 ביוניעל ידי ג'סיקה ב -8 ביוני66הערותהערות2קצת קישואים קצוציםאל תשנאאל תשנא2קצת קישואים קצוציםובכן, אהבתי את זה, מה שאומר שאתה צריך ללכת לעשות את זה היוםובכן, אהבתי את זה, מה שאומר שאתה צריך ללכת לעשות את זה היום2קצת קישואים קצוציםעכשיו, בואו נדבר על הירוקים. על מנת להפוך אותם קצת טעים, אני שטפתי אותם ברוטב חם אז הם נבלועכשיו, בואו נדבר על הירוקים. על מנת להפוך אותם קצת טעים, אני שטפתי אותם ברוטב חם אז הם נבלו2קצת קישואים קצוציםניווט פוסטניווט פוסט2קצת קישואים קצוציםפורסם במתכונים, מאכלי יםפורסם במתכונים, מאכלי ים2קצת קישואים קצוציםהסלמון הפריך, החמאתי היה טעים, אבל אני חייב לומר שהרוטב החם היה טעים באותה מידה, אם לא טוב יותרהסלמון הפריך, החמאתי היה טעים, אבל אני חייב לומר שהרוטב החם היה טעים באותה מידה, אם לא טוב יותר2קצת קישואים קצוציםוכן, בדיוק כמו סבתא שלך, יש לי קצת שומן חזיר במקרר שליוכן, בדיוק כמו סבתא שלך, יש לי קצת שומן חזיר במקרר שלי2קצת קישואים קצוציםאולי גם תאהבאולי גם תאהב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.