סלט סלסה אוכמניות
סלט סלסה אוכמניות הוא הר ד ' אובר שמגיש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אוכמניות, תפוז טבור, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: סלט אוכמניות ותירס, סלסן או רליש, סלסה של אוכמניות, ו סלסה של אוכמניות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את האוכמניות, התפוח, התפוז, הבצל והכוסברה.
בקערה קטנה מקציפים את החומץ, מיץ התפוחים, הסוכר, השמן והמלח; מזלפים מעל תערובת הפירות וזורקים לציפוי.
מחלקים ירקות סלט בין שש צלחות הגשה. בעזרת כף מחוררת מסדרים סלסת אוכמניות על ירקות.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה]()
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה שכבות פירות מכמה כרמים באווה, מתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת החבית משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הסיום.