קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלט סלפצ'יו

סלט סלפצ'יו
אם אתה רוצה להוסיף עוד 30 מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ושלמים לקופסת המתכונים שלך, סלט סלפצ'יו עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 826 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -73 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש גזר, עלי פטרוזיליה, מקלות צ'יפס ירקות ובצל ירוק. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 33 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 67% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט קצ'מבר או סלט קצ'ומבר - סלט ירקות הודי , סלט קצ'מבר או סלט קצ'ומבר - סלט ירקות הודי , וסלט קצ'ומבר או סלט קצ'ומבר - סלט ירקות הודי .

הוראות

1
מחממים גריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
2
מברישים את העוף והבצל משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים עוף במשך 4 דקות מכל צד או עד שהוא חרוך מעט ורק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
(מומלץ: טרה מקלות)(מומלץ: טרה מקלות)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוציאים לצלחת, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח 5 דקות לפני שפורסים דק. צולים בצל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד או עד שהם מעט חרוכים ורק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים את טבעות העוף והבצל בקערה גדולה ומוסיפים את הגזר, הפטרוזיליה והבצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את המיונז, המרק, החומץ, השום, הפפריקה, המלח והפלפל במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
יוצקים את תערובת המיונז על העוף ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
7
מעבירים את התערובת לצלחת, מעליהם מקלות צ'יפס ירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות