סלט סלק
סלט סלק נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חומץ יין, מלח ופלפל, תערובת חסה באביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). סלק מעייל קל עם שמן צלוי במשך כ 45 דקות, או עד מכרז. אפשר לקרר ביסודיות, ואז לקלף וקוביות.
עבור ההלבשה, במקום לימון, חומץ, דבש, חרדל, טימין בבלנדר. בעוד בלנדר פועל, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס שמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים תערובת חסה באביב בקערת סלט, יוצקים כמות רצויה של רוטב על ירקות, וזורקים למעיל.
לשטוף אנדיב, לקרוע את כל העלים, להתייבש לטפוח. מסדרים 3 עלים על כל צלחת. מחלקים ירקות סלט לבושים ביניהם, העליון עם סלק קצוץ גבינת פטה.