סלט סלק ושומר עם צלפים מטוגנים
סלט סלק ושומר עם צלפים מטוגנים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. אם יש לך מלח, צלפים בריח, שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלק עם ווסאבי וצלפים מטוגנים, סלט תפוז, סלק ושומר, ו שומר, סלק וסלט תפוזים.
הוראות
מניחים סלק בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
הוסף 1/2 אינץ ' מים. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד למכרז כאשר פירסינג, 45 עד 60 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף סלק לחתוך פלחי; מקום בקערה.
בינתיים, בתוך מסננת חוט דק תחת מים זורמים קרים, לשטוף צלפים היטב, ואז להתייבש עם מגבות נייר.
יוצקים שמן זית למחבת צרה 1-1/2 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף צלפים ומטגנים, בעדינות רועד מחבת מדי פעם, עד ניצנים נפרשים מעט הקצוות להפוך חום חיוור פריך, 30 שניות עד 1 דקה.
יוצקים לתוך מסננת בסדר להגדיר מעל 1 כוס זכוכית למדוד; להעביר צלפים מגבות נייר לניקוז.
למדוד 3 כפות של שמן שמורות לתוך קערה קטנה ומערבבים את החומץ והמלח לפי הטעם.
יוצקים על פלחי סלק ומערבבים בעדינות למעיל.
לשטוף שומר; קוצצים ושומרים כמה עלים ירוקים נוצתיים. לקצץ ולהשליך גבעולים, שורש סוף, וכל פיסות צבע מהראש.
חותכים את הראש לחצי לאורכו, ואז לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות דקות בצורת חצי סהר. שמור 1/4 כוס פרוס שומר; להוסיף שארית סלק ומערבבים מעיל.
מערבבים פרוסות שומר שמורות עם שמן כפות שנותר. מסדרים מעל תערובת סלק ומפזרים סלט עם צלפים מטוגנים ועלי שומר קצוצים שמורים (ראה הערות).