סלט סלק עם שקדים מרקונה מסוכרים
סלט סלק עם שקדים מסוכרים מרקונן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פריזה, שרי חומץ, גבינת פקורינו צעירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכרים, סלט אורז בר עם שקדים Marconan, ו סלט תאנה עם גבינת קברלס ושקדים מרקוניים (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה גדולה, לזרוק את הסלק עם 2 כפות של שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות, או עד למכרז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את הסלק ולחתוך אותם 1/2 אינץ ' פלחי.
בינתיים, קו גיליון אפייה גדול מעוטר בנייר קלף וחמאה קלות את הנייר. בסיר בינוני, לשלב את 1 כף חמאה עם סוכר, סירופ תירס וקמצוץ כל מלח קאיין ולהביא לרתיחה, ערבוב, כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד מצופה באופן שווה עם הסירופ. לגרד את השקדים על גיליון אפייה מצופה קלף בשכבה זוגית.
אופים עם סלק במשך כ 12 דקות, עד הזהב מבעבע.
תן האגוזים להתקרר במשך כ -25 דקות, ולאחר מכן לפרוץ לאשכולות קטנים.
בסיר קטן, מבשלים את מיץ מנדרינה על אש מתונה עד מופחת 2 כפות, על 15 דקות.
בואו מגניב, ואז להעביר לקערה גדולה.
להקציף בחומץ, חרדל ושאלוט. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1/2 כוס שמן זית ואת העונה עם מלח.
הוסף את הסלק ואת frise ולזרוק.
מעבירים את הסלט למגש או קערה.
מקשטים עם שקדים מסוכרים, מגלחים את הפקורינו למעלה ומגישים.