קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות56
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סלק קלוי עם גבינה כחולה

סלט סלק קלוי עם גבינה כחולה
סלט סלק צלוי עם גבינה כחולה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 4 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, מיץ תפוזים, גבינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט סלק קלוי עם גבינה כחולה, סלט סלק קלוי עם גבינה כחולה ואגוזים, ו חסה אדומה וסלט סלק קלוי עם אגוזי מלך וגבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הסלק בתבנית אפייה, מזלפים את השמן ומתבלים במלח. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים כ 1 שעה, או עד שהם רכים כאשר פירסינג עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
בסיר שאינו תגובתי של 1 ליטר, על אש בינונית-גבוהה, הפחיתו את מיץ הקלמנטינה לכ - 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6
מסירים מהאש ומסננים בעזרת מסננת דקה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מחזירים לסיר; מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל. על אש בינונית, הפחיתו עד שהתערובת מבעבעת ובעלת עקביות דמוית סירופ. אתה צריך בערך 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מסירים מהאש ומסננים שוב.
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
10
מוסיפים את שמן הזית. הניחו בצד. (ניתן לאחסן במקרר עד 1 1/2 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
11
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את סלק, ופורסים אותם דק לתוך סיבובים. מסדרים על מגש הגשה ומזלפים את הרוטב. בקערה גדולה זורקים את התרד עם הרוטב שנותר ומניחים תרד על גבי הסלק במרכז הפלטה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוציאים את טריז הגבינה הכחולה מהמקפיא. בעזרת פומפיה של מיקרו-מטוס מגרדים את הכמות הרצויה על הסלט.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
13
מקשטים בשקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)