סלט סקווש חריף עם עדשים וגבינת עיזים
אם יש לך ארוגולה תינוק, עדשים ירוקות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו דלעת פיקנטית סקווש, גבינת עיזים וסלט עדשים, פלחי תפוחי אדמה צלויים עם סקווש, עדשים וגבינת עיזים, ו ארוחת ערב הערב: סלט תרד עם עדשים וגבינת עיזים פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לזרוק סקווש או קוביות דלעת עם 2 כפות שמן, כמון, פפריקה ומלח. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה וצולים 20 דקות. הופכים חתיכות וצולים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד מכרז. מגניב.בינתיים, להשרות עדשים במשך 10 דקות בקערה קטנה, ואז לנקז. לבשל עדשים במים מלוחים רותחים עד רך אבל מוצק, על 30 דקות. לשטוף עם מים קרים, ואז לנקז מגניב.
שלב עדשים, דלעת, כל שמן שאתה יכול לגרד מתוך גיליון האפייה (לא קיבלתי מספיק כדי שזה יהיה שווה את זה) עם ארוגולה, אם באמצעות, חצי גבינת עיזים, מנטה, חומץ, ושמן 1 כף. מתבלים במלח ופלפל ובחומץ נוסף, אם תרצה בכך (הרגשנו שזה נחוץ). מחלקים בין צלחות לעבור עם שאריות גבינת עיזים לפזר.* החלפתי חצי עם פפריקה מעושנת מתוקה (לא חמה) כדי לוודא שהיא לא נעשתה חריפה מדי לטעמים של בני 13 חודשים. אם אין לך גם על היד, יש דרכים להתקרב זה מעושן / spiciness עם מה שיש לך במזווה שלך, כגון ערבוב כמה פפריקה רגילה עם אבקת צ ' יפוטלה הקרקע או תבלין מעושן אחר, ולאחר מכן קמצוץ של קאיין לחום נוסף.ראה עוד: שעועית, סתיו, תמונה, סלט, חג ההודיה, צמחוני, סקווש החורף
האם עוד: קישור | סימנייה| סיכה | הדפסה| דוא " ל| 312 תגובות