סלט סרטנים ואבוקדו עם רוטב יפני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, סלט סרטנים ואבוקדו עם רוטב יפני עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 156 קלוריות. אם יש לכם פלפל צ'ילי ארוך, מירין, בשר סרטנים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 75%, וזה טוב. נסו סלט סרטנים ואבוקדו עם רוטב יפני, סלט סרטנים ואבוקדו עם רוטב יפני, ו סלט סרטנים, מנגו ואבוקדו עם רוטב הדרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שתיקח את בשר הסרטנים אחר כך, הקציפו יחד את המירין, הוואסאבי, חומץ האורז, שמן השומשום והמלח. לאחר מכן הסר כ -4 כפיות לקערה גדולה אחרת שתתאים לסלט שלך בהמשך.
לכמות ההלבשה הראשונה והנדיבה יותר, הוסיפו את הצ ' ילה הקצוצה דק ואז את בשר הסרטנים, ומזלג לערבב היטב.
לכמות ההלבשה הקטנה בקערה השנייה, מוסיפים את מיץ הליים ואז את עלי הסלט וזורקים היטב לערבוב לפני שמסדרים על 4 צלחות.
כף רבע מהתערובת למדידה רגילה של כוס שלישית במטבח מתכת, מעוך למטה כדי להכניס את הכל, ואז קח אותה לצלחת מרופדת בסלט ופרק אותה במרכזה. פשוט התהפך, הקש ובשר הסרטנים אמור ליפול. ממשיכים עם 3/4 הנותרים מבשר הסרטן ו -3 הצלחות האחרות.
בעזרת מידה של חצי כפית מעוגלת, גרפו תלתלים או דבשות אבוקדו ונקדו סביב על גבי חתיכות הסלדי. שפריץ עם מעט מיץ ליים.
מפזרים את העירית הקצוצה מעל 4 תלוליות הסרטן ולוקחים את הצלחות לשולחן.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריגיו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריגיו. ניתן להתאים סרטן חם (במיוחד עם חמאה) עם שרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בריק וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
![לבנים וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה]()
לבנים וטיח מנצ 'סטר רידג' כרם שרדונה