סלט סתיו
סלט סתיו נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 202 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם פלפל, חצאי אגוזים, עשב שמיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו סלט סתיו, סלט סתיו, ו סלט סתיו בצנצנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את חומץ, חרדל, שמיר, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מוסיפים לאט שמן תוך כדי הקצפה. בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הגבינה, אגוזי המלך ו -3 כפות ההלבשה; לזרוק לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר עד 4 שעות. מכסים ומקררים את הרוטב שנותר.
מניחים רומיין וגרגיר הנחלים בקערת סלט גדולה; מזלפים את הרוטב שנותר; לזרוק למעיל. מסדרים תערובת רומיין ותערובת תפוחים על צלחות הגשה.