סלט סתיו עם סלק ותפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 323 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל, ארוגולה התינוק בתקיפות, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: לסלט סתיו גן עם תפוחים ואגוזים, סלט סתיו עם תפוחים, אגוזי מלך, סטילטון, ו סלט קינואה סתיו עם דלורית ותפוחים.
הוראות
1
סלק ומי מיקרוגל לכסות בקערה בטוחה במיקרוגל ב 8 עד 10 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
מסננים ושוטפים סלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
מערבבים יחד חומץ בלסמי לבן, הבא 3 מרכיבים, ו 2 כפות. מים; לשפוך לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip העליון גדול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי לבן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב