סלט עגבניות-אבוקדו ירוק פיקנטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט עגבניות-אבוקדו ירוק חריף. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 171 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דבש, מיץ ליים, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו סלט עגבניות אבוקדו פיקנטי וענבים / סלסה, סלט עגבניות ואבוקדו עם וונטונים פריכים ומתובלים, ו סלט עגבניות ואבוקדו עם וונטונים פריכים ויניגרט כוסברה פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העגבניות בקערה ומפזרים 1 כפית מלח; בואו לשבת 30 דקות.
בינתיים מקציפים בקערה גדולה את מיץ הליים, החרדל, הדבש, הג ' לפנו, הטימין, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. יוצקים בהדרגה את שמן הזית, תוך הקצפה מתמדת עד לתחליב.
כשמוכנים להגשה חוצים את האבוקדו, מסירים את הבורות, מקלפים ופורסים דק.
מוסיפים לקערה עם הרוטב, ואז מוסיפים את החסה והעגבניות. בעדינות לזרוק את המעיל. מתבלים במלח ופלפל.