קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט עגבניות גריל

סלט עגבניות גריל
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: גריל מוזהב, עגבניות ירושה, בזיליקום בייבי, וסלט שאור, ו גריל דגים גביני.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים.
2
מורחים תערובת מיונז בצד אחד של כל פרוסת לחם. למעלה כל 4 פרוסות עם 2 פרוסות עגבניות, ומפזרים פלפל. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו. כריכי מעילים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף כריכים, 2 בכל פעם, ומבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
5
מגישים באופן מיידי.